Word leraar bij De Onderwijsspecialisten

De Onderwijsspecialisten is expert in speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar. Expertise en liefde voor het vak zit ons in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Hoe we dat waarmaken in ons onderwijs? Dat lees je hieronder.

Onderwijs geven we samen

Onze leerlingen rekenen op ons: op iedere leraar binnen de school, op iedere leraar binnen De Onderwijsspecialisten. Ze vertrouwen op onze deskundigheid en betrokkenheid. Daarom geven we ons onderwijs met elkaar, als team. Om samen beter te worden en samen kansen te verzilveren.

Hart voor kinderen met speciale behoeften

Bij De Onderwijsspecialisten leren leerlingen gebruik te maken van hun mogelijkheden, zonder voortdurend op de tenen te moeten lopen. Met persoonlijke begeleiding, in een veilige omgeving en oog voor talenten en uitdagingen. Lukt het vandaag niet? Dan is er morgen weer een dag!

Ruimte om een band op te bouwen

Op de scholen van De Onderwijsspecialisten staan onze leerlingen persoonlijk centraal. We zijn altijd op zoek naar de juiste pedagogische aanpak voor ieder van hen: betrokken maatwerk tot achter de komma.

Regie over eigen loopbaan

We moedigen onze leraren aan om te doen en te leren wat nodig is om elke leerling te laten groeien. Gericht professionaliseren of persoonlijk ontwikkelen? Dat juicht De Onderwijsspecialisten van harte toe. Onze gulden regel: de leraar bepaalt de koers, wij faciliteren met ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsprogramma’s.

Ruimte en waardering voor eigen inbreng

Onze ambitie is stevig. We willen voor elke leerling een volwaardige plek in de samenleving. Dat kan alleen als we het samen doen. Met mooie gesprekken over wat ons drijft, welke doelen we hebben en hoe we die willen bereiken. Open, veilig, oprecht en respectvol. Mét elkaar, vóór de leerling.

Op zoek naar jou!

De Onderwijsspecialisten is speciaal op zoek naar leraren als jij. Want jij inspireert met je betrokken deskundigheid, bent vindingrijk en doelgericht kritisch, durft jezelf te ontwikkelen, weet door te zetten en sprankelt. Precies wat nodig is om te laten groeien en zélf te groeien. Dat maakt een leraar tot Onderwijsspecialist! We hebben jou er graag bij: doe je mee? 

Interesse? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze recruiter Pascalle Hijl. Nog twijfel? Pascalle geeft je graag meer informatie of regelt dat je kunt meelopen. Een belletje is genoeg, dat kan op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 06 – 45 37 85 07. Maar mailen mag ook!

Bekijk de vacature