De Onderwijsspecialisten: leren en ontwikkelen zit in onze vezels

Bekijk onze vacatures

Wij zijn er voor jou. Voor jouw wensen en ambities.We geven onze medewerkers optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Wij zijn onderwijsspecialisten! Bekijk ons filmpje.

Jouw ontwikkelmogelijkheden

Om onze leerlingen zo goed mogelijk onderwijs en begeleiding te kunnen bieden, besteden we veel aandacht aan jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk om aan te sluiten op jouw ambities en ontwikkelwensen. Op drie niveaus wordt de mogelijkheid geboden om met elkaar te leren en te ontwikkelen: bovenschools (collega’s van alle scholen en partnerscholen), op schoolniveau en individueel. Je kan bijvoorbeeld masteropleidingen bij Fontys Hogescholen volgen.

Ons leer- en ontwikkelprogramma bestaat uit een breed scala van activiteiten: ontwikkelmogelijkheden binnen kennisteams, leren binnen (in)formele leertrajecten, inspireren en kennisdelen tijdens de Onderwijsspecials. Belangrijke thema’s zijn: onderwijs ontwikkelen met ICT, duurzame inzetbaarheid en verdieping van je onderzoekend/reflectieve vermogen.

Samenwerken

Als medewerker van De Onderwijsspecialisten ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze doelen en resultaten die onze leerlingen verder helpen in de maatschappij. Daarvoor werk je nauw samen met collega’s en met partners zoals ouders, (jeugd)zorg en revalidatie.

Bekijk hieronder onze vacatures. Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Onze vacatures

Wil je ook op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je dan nu aan voor onze job alert.

Aanmelden