Speciaal op zoek naar jou

Werken bij De Onderwijsspecialisten

Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. Wij willen dat ieder kind kan groeien. Daarom hebben we aandacht en tijd voor al onze leerlingen. Ons onderwijs stemmen we af op wat zij nodig hebben. Daarvoor verlaten we regelmatig de gebaande paden.

En hoewel ieder kind zijn eigen behoeftes heeft, is ons onderwijs altijd gericht op groei en ontwikkeling. Voor onze leerlingen, maar ook voor de leraren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en scholingsaanbod. Je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om elke dag weer een beetje beter te worden in je vak. Vanuit je collega’s én vanuit de organisatie.

We bieden op fysiek en sociaal-emotioneel vlak precies de ondersteuning die ieder kind nodig heeft. Ondersteuning die een reguliere school niet altijd voldoende kan geven. We werken bijvoorbeeld met aangepaste leermiddelen, extra begeleiding en speciaal opgeleide leraren. Met als doel: voor elke leerling een volwaardige plek in de samenleving.

Onze leerlingen werken toe naar een toekomst waarin ze zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, werken en leven. De eerste stap is meestal vervolgonderwijs, een betaalde baan of dagbesteding. Dat vraagt om ontwikkeling op cognitief, sociaal-emotioneel en fysiek gebied. Met cognitief bedoelen we taal, rekenen en andere verplichte vakken. Dit is hetzelfde als op andere scholen.

Waarom werken bij De Onderwijsspecialisten Meer over ons
Prachtige doelgroep Prachtige doelgroep We hebben hart voor leerlingen met speciale behoeften en willen dat ieder kind kan groeien. Daarom stemmen we ons onderwijs af op wat zij nodig hebben.
Fijne werksfeer Fijne werksfeer We vinden telkens weer nieuwe oplossingen om onze leerlingen vooruit te helpen. Dat vraagt creativiteit en is soms pittig. Maar je staat er nooit alleen voor.
Ook bij jou in de buurt Ook bij jou in de buurt Onze scholen bevinden zich door heel Gelderland. Van Arnhem tot Apeldoorn en van Zutphen tot Zetten. Je vindt ons bij jou in de buurt.
Meer aandacht voor ieder kind Meer aandacht voor ieder kind Een team van leraren en onderwijsondersteunend personeel staat voor ieder kind klaar. We staan voor maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
Ruimte om jezelf te ontwikkelen Ruimte om jezelf te ontwikkelen Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
Uitgelichte vacatures

Wil jij met jouw specifieke expertise hét verschil maken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leraren en onderwijsondersteuners! Ontdek via onderstaande vacatures hoe jij een bijdrage kan leveren.