Stages

 

Kom stagelopen!

Wil jij ervaring opdoen in het speciaal onderwijs? Sta je stevig in je schoenen, en wil je de uitdaging met onze leerlingen aangaan? Dan ben je bij ons op de juiste plek voor je stage. Wij bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden. En die optimale begeleiding krijg jij ook. Tijdens je stage bekijken we samen voortdurend wat jij nodig hebt. Welke eisen stelt jouw opleiding en hoe kunnen wij jou het beste ondersteunen?

Een stage bij De Onderwijsspecialisten is altijd maatwerk. Voor jou, en voor de school. Het is daarom niet op iedere school altijd mogelijk om stage te lopen. Daarom is ons advies: oriënteer je goed, en lees je in over de scholen die je interessant lijken. En heb je concrete vragen? Bel dan gerust de schooldirecteur!

Chion

Chion

“Als stagiaire bijzondere kinderen iets leren en leren van bijzondere kinderen!”

Chion volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg, uitstroomrichting Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Ze vertelt: “Na een dag meelopen op De Vaart wist ik al meteen dat dit de doelgroep is waar ik later mee wil werken!

Stageverhalen

“Vind ik deze bijzondere kinderen altijd gemakkelijk te begeleiden? Nee. Vind ik dat zij het altijd waard zijn? JA!!”

Indjall volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg, uitstroomrichting Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Hij vertelt: “Sommige kinderen zijn erg complex de kunst is dan ook om hun nieuwe vaardigheden aan te leren. Je haalt ook ontzettend veel voldoening uit dit werk.“

Stageverhalen