Stages

Wij zijn De Onderwijsspecialisten. Experts in speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar. Belangrijk en mooi werk! Ons ambitieniveau is hoog: leren en ontwikkelen zit in onze vezels. Daarom worden we erg enthousiast van nieuwe initiatieven en het creëren van kansen.

We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden. Die optimale begeleiding krijg jij ook. Tijdens jouw stage bekijken we samen voortdurend wat jij nodig hebt. Welke eisen stelt jouw opleiding en hoe kunnen we jou het beste ondersteunen?


Op zoek naar een boeiende stage?

Wil jij ervaring opdoen in het speciaal onderwijs? Sta je stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan? Kom dan bij ons stage lopen!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur van de school van jouw keuze. 

Chion

Chion

“Als stagiaire bijzondere kinderen iets leren en leren van bijzondere kinderen!”

Chion volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg, uitstroomrichting Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Ze vertelt: “Na een dag meelopen op De Vaart wist ik al meteen dat dit de doelgroep is waar ik later mee wil werken!

Stageverhalen

“Vind ik deze bijzondere kinderen altijd gemakkelijk te begeleiden? Nee. Vind ik dat zij het altijd waard zijn? JA!!”

Indjall volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg, uitstroomrichting Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Hij vertelt: “Sommige kinderen zijn erg complex de kunst is dan ook om hun nieuwe vaardigheden aan te leren. Je haalt ook ontzettend veel voldoening uit dit werk.“

Stageverhalen