Speciaal onderwijs in de praktijk

Wil jij tijd en ruimte om een échte band op te bouwen met jouw klas? En wil jij niet alleen je didactische vaardigheden, maar ook je pedagogische kwaliteiten laten zien? Dan past deze baan perfect bij jou! Wij zijn op zoek naar een praktijkdocent. Iemand die initiatief neemt en die samen met ons leerlingen helpt groeien. Je komt terecht in een hecht en divers team waarin je de ruimte krijgt om de functie vorm te geven op een manier die past bij wat leerlingen nodig hebben. En wil je je verder ontwikkelen? Dan ondersteunen we je daarin.

Bekijk de vacatures

Onderwijs geven we samen

Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. We willen dat ieder kind kan groeien. Daarom nemen we de tijd en ruimte om een goede relatie op te bouwen met onze leerlingen. En collega’s? Die staan er nooit alleen voor. Specialistisch onderwijs geven we echt samen.

Samenwerken

Onderwijs geven we samen bij De Onderwijsspecialisten. Zo laten we ieder kind groeien. Elke dag vinden we oplossingen om leerlingen vooruit te helpen. Hiervoor hebben we elkaar nodig en werken we als één team. Zowel collega’s als leerlingen, hun ouders en zorgmedewerkers. Je staat er nooit alleen voor.

Betrokken

We hebben hart voor speciale leerlingen en voor elkaar. Die mensgerichte manier van werken zie je in de hele organisatie. Bij onze leraren, ondersteuners en het bestuur. Daar zijn we trots op en dat voel je als je hier werkt.

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling van leerlingen, daar doen we het voor. Maar onze ontwikkelingsgerichtheid is kenmerkend voor de héle organisatie. We hebben hoge ambities en zijn altijd bezig om zaken nog beter te organiseren voor onze leerlingen. Juist daarom krijg ook jij als medewerker de beste ondersteuning om zelf groeien en je te ontwikkelen.  

 

 

Wil je weten hoe het is om bij De Onderwijsspecialisten te werken? Lees dan de ervaringen van onze medewerkers.

Verhalen