Ruimte voor individuele aandacht

Wil jij een baan waarin jouw didactische én pedagogische kwaliteiten tot bloei komen? Een werkplek waar ruimte is voor individuele aandacht voor de kinderen én voor jou? Dan is dit je kans! Wij zoeken iemand die didactisch sterk is én die een positieve band op kan bouwen met de kinderen, ook als dat niet zo gemakkelijk is.

Je komt te werken in een hecht en betrokken team. Een team waar je op kunt bouwen, ook als het pittig wordt. Je wordt gezien, geholpen en gesteund. Maar wat deze baan écht de moeite waard maakt, is dat jij ervoor kunt zorgen dat de leerlingen weer met plezier naar school gaan.

Bekijk de vacatures

Onderwijs geven we samen

Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. We willen dat ieder kind kan groeien. Daarom nemen we de tijd en ruimte om een goede relatie op te bouwen met onze leerlingen. En collega’s? Die staan er nooit alleen voor. Specialistisch onderwijs geven we echt samen.

Samenwerken

Onderwijs geven we samen bij De Onderwijsspecialisten. Zo laten we ieder kind groeien. Elke dag vinden we oplossingen om leerlingen vooruit te helpen. Hiervoor hebben we elkaar nodig en werken we als één team. Zowel collega’s als leerlingen, hun ouders en zorgmedewerkers. Je staat er nooit alleen voor.

Betrokken

We hebben hart voor speciale leerlingen en voor elkaar. Die mensgerichte manier van werken zie je in de hele organisatie. Bij onze leraren, ondersteuners en het bestuur. Daar zijn we trots op en dat voel je als je hier werkt.

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling van leerlingen, daar doen we het voor. Maar onze ontwikkelingsgerichtheid is kenmerkend voor de héle organisatie. We hebben hoge ambities en zijn altijd bezig om zaken nog beter te organiseren voor onze leerlingen. Juist daarom krijg ook jij als medewerker de beste ondersteuning om zelf groeien en je te ontwikkelen.  

 

 

Wil je weten hoe het is om bij De Onderwijsspecialisten te werken? Lees dan de ervaringen van onze medewerkers.

Verhalen