Geniet jij als leerlingen in kleine stapjes steeds zelfstandiger worden en wil je hen daar graag bij helpen?

Heb jij hart voor speciale leerlingen? Geniet jij als leerlingen in kleine stapjes steeds zelfstandiger worden en wil je hen daar graag bij helpen? Dan is dit je kans! Wij zoeken een betrokken collega die creatief is in de klas om de ontwikkeling van elke leerling te stimuleren.

Je komt te werken in een hecht team. Een team waarin samenwerking voorop staat en waar volop ruimte is voor ieders inbreng. Niet alleen leerlingen kunnen bij ons groeien, maar jij ook!

Bekijk de vacatures

Onderwijs geven we samen

Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. We willen dat ieder kind kan groeien. Daarom nemen we de tijd en ruimte om een goede relatie op te bouwen met onze leerlingen. En collega’s? Die staan er nooit alleen voor. Specialistisch onderwijs geven we echt samen.

Samenwerken

Onderwijs geven we samen bij De Onderwijsspecialisten. Zo laten we ieder kind groeien. Elke dag vinden we oplossingen om leerlingen vooruit te helpen. Hiervoor hebben we elkaar nodig en werken we als één team. Zowel collega’s als leerlingen, hun ouders en zorgmedewerkers. Je staat er nooit alleen voor.

Betrokken

We hebben hart voor speciale leerlingen en voor elkaar. Die mensgerichte manier van werken zie je in de hele organisatie. Bij onze leraren, ondersteuners en het bestuur. Daar zijn we trots op en dat voel je als je hier werkt.

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling van leerlingen, daar doen we het voor. Maar onze ontwikkelingsgerichtheid is kenmerkend voor de héle organisatie. We hebben hoge ambities en zijn altijd bezig om zaken nog beter te organiseren voor onze leerlingen. Juist daarom krijg ook jij als medewerker de beste ondersteuning om zelf groeien en je te ontwikkelen.  

 

Verhalen