Terug

Talent in actie!

Leerlingen op onze scholen voor voortgezet speciaal onderwijs worden begeleid door stage- en trajectbegeleiders. En dat levert mooie resultaten op die we graag met iedereen delen.

In beeld

In de videoserie Talent in actie komen (oud)leerlingen aan het woord die inmiddels een volwaardige plek in de maatschappij innemen. Ze zien hun eigen (on)mogelijkheden, weten wat ze willen en hebben een drive om hun eigen toekomst vorm te geven.

Lindo bouwt aan zijn toekomst

Kijk mee en maak kennis met Lindo, oud leerling van De Brouwerij. Hij werkt nu als assistent-monteur bij Bisoton, waar hij de ruimte en mogelijkheden krijgt om zich verder te ontwikkelen en te bouwen aan zijn eigen toekomst

Lindo: “Ik had verwacht toen ik nog op school zat, dat ik daarna helemaal niets meer zou doen. En nu loop ik opeens hier en dat vind ik hartstikke leuk!

 

  

Transitie

Het kennisteam Transitie onderhoudt nauwe contacten in de regio, maar ook landelijk. We geven geregeld presentaties en denken mee met bedrijven, organisaties, gemeenten en provincies. Ook onderling delen onze stage- en trajectbegeleiders hun ervaringen. Zo komen we tot creatieve oplossingen. Want samen staan we sterker, en bereiken we meer.

Lees meer over transitie