Informatie voor leveranciers

Voer je werk uit voor De Onderwijsspecialisten? Hier vind je informatie die je moet of wilt weten. voor een prettige samenwerking en soepele betaling.

Facturen sturen

Stuur je factuur als bijlage naar facturen@deonderwijsspecialisten.nl. Let op: vermeld op je factuur het juiste adres en naam! Is dit niet juist, dan mogen wij de factuur niet in behandeling nemen. Iedere school en de Ondersteunende dienst heeft een eigen kostenplaats. Vraag je opdrachtgever ernaar.

Factuuradres

De Onderwijsspecialisten
t.a.v. [Naam school of Ondersteunende dienst + kostenplaats bij facturen]
Postbus 821
6800 AV Arnhem

Onze huisstijl

Hier vind je wat je nodig hebt om aan onze huisstijl te voldoen.

Mis je iets of heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar de afdeling Communicatie. We denken graag met je mee.

 

Handboek en schrijfwijzer

De Onderwijsspecialisten en alle bijbehorende scholen zijn herkenbaar, en dat houden we graag zo. We hechten daarom aan ons huisstijlhandboek en de schrijfwijzer. Fijn als jij dat ook doet.

Huisstijlhandboek Schrijfwijzer

Logo's

De Onderwijsspecialisten en alle bijbehorende scholen hebben een eigen logo. Deze vind je via onderstaande link. Check het huisstijlhandboek voor de juiste toepassing er van.

Logo's

Video

Voor De Onderwijsspecialisten en alle bijbehorende scholen zijn video-elementen beschikbaar. Fijn als je deze toepast. Vraag de losse assets en een Première-bestand gerust bij ons op.

Veilig bestanden delen

Deel bestanden met persoonlijke informatie over of van leerlingen en medewerkers nóóit via WeTransfer, Dropbox of soortgelijke programma's. Dat zien we als een datalek. Je krijgt van ons een unieke code en we sturen je een e-mail via Zivver. Stuur je bericht of bestanden naar ons via een reply op deze mail. Zo eenvoudig is het, en de gegevens blijven veilig.

Toegang tot systemen

Heb je toegang tot onze systemen nodig, bijvoorbeeld ons intranet? Dan vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voordat je start bij De Onderwijsspecialisten. Zonder VOG krijg je geen toegang, ook niet eventjes. De verklaring vragen wij voor je aan. Fijn als jij deze afhandelt en snel toestuurt.

We vragen je om net zo zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan als wij dat zelf doen. Onze medewerkers en vaak kwetsbare leerlingen verdienen dat en ze hebben er recht op. We gaan uit van wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid, dat kunnen we omdat we hierin zorgvuldig zijn.

Ons privacyreglement