Informatie voor leveranciers

Voer je werk uit voor De Onderwijsspecialisten? Hier vind je informatie die je moet of wilt weten. voor een prettige samenwerking en soepele betaling.

Onze huisstijl

Maak je communicatiemiddelen voor ons? Fijn als je je aan onze huisstijl houdt. Meer weten? Stuur een e-mail naar communicatie@deonderwijsspecialisten.nl 

Huisstijlhandboek Schrijfwijzer Logo met pay-off Logo zonder pay-off

Adres

Postadres

De Onderwijsspecialisten
t.a.v. [Naam school of Ondersteunende dienst + kostenplaats bij facturen]
Postbus 821
6800 AV Arnhem

Bezoekadres

De Onderwijsspecialisten
Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem

Facturen

Stuur je factuur als bijlage naar facturen@deonderwijsspecialisten.nl. Let op: vermeld op je factuur het juiste adres en naam! Is dit niet juist, dan mogen wij de factuur niet in behandeling nemen. Iedere school en de Ondersteunende dienst heeft een eigen kostenplaats. Vraag je opdrachtgever er naar.

Veilige school

Heb je toegang tot onze systemen nodig, bijvoorbeeld ons intranet? Dan vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voordat je start bij De Onderwijsspecialisten. Zonder VOG krijg je geen toegang, ook niet eventjes. De verklaring vragen wij voor je aan. Fijn als jij deze afhandelt en snel toestuurt.

AVG

We vragen je om net zo zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan als wij dat zelf doen. Onze medewerkers en vaak kwetsbare leerlingen verdienen dat en ze hebben er recht op. We gaan uit van wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid, dat kunnen we omdat we hierin zorgvuldig zijn.

Veilig bestanden delen

Deel bestanden met persoonlijke informatie over of van leerlingen en medewerkers nóóit via WeTransfer, Dropbox of soortgelijke programma's. Dat zien we als een datalek. Je krijgt van ons een ZIVVER-account zodat je persoonsgegevens veilig en versleuteld kunt versturen via Outlook of Gmail. Het werkt heel eenvoudig en we vertellen je graag meer.