Uniek Sporten

Uniek Sporten is hét sportloket op het gebied van aangepast sporten. De Onderwijsspecialisten wil als onderdeel van Uniek Sporten iedereen met een beperking aan het bewegen krijgen.

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Uniek Sporten is het sportloket aangepast sporten en helpt een geschikt aanbod te vinden. Dit doet ons team in samenwerking met onze partners vanuit onder andere (speciaal) onderwijs, zorg en overheden.

Heb jij een beperking en wil je graag sporten?

Vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn en of er een sport voor jou bij zit? Misschien wil je een sportadvies of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Uniek Sporten helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?

Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven, werkt Uniek Sporten samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Uniek Sporten is te bereiken via telefoonnummer 026 – 352 38 50 of door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl. Daarnaast is veel informatie, zoals het actuele sportaanbod, te vinden op www.unieksporten.nl of via onze app (iOS en Android).

Uniek Sporten