Terug

Tenilson Filipe, leerling van so De Ommezwaai in Arnhem, ontvangt eerste exemplaar van boek ‘De jongen die voetballer wilde worden’

Vandaag ontving Tenilson het eerste exemplaar van het boek 'De jongen die voetballer wilde worden' van Vitesse speler Riecedly Bazour. Het is niet zomaar een boek; Tenilson staat namelijk zelf op de cover. Het boek is geschreven door Claus Brockhaus. 

 

 

"Ik vind het best spannend om vandaag het eerste exemplaar te krijgen, van een echte voetballer uit de eredivisie. Maar ik vind het ook wel heel leuk. Voor de foto moest ik samen met meester Luuk naar Papendal, want daar werd de foto genomen. Ik ben heel blij met hoe de foto is geworden. Ik ben eigenlijk voor Ajax en FC Barcelona maar Vitesse vind ik ook wel leuk. Ik voetbal bij ESA in Arnhem als middenvelder net zoals Riecedly Bazour." vertelt een trotse Tenilsson.

Onder de noemer Scoren met lezen wil Uitgeverij Landauer samen met De Onderwijsspecialisten het lezen onder kinderen bevorderen. Nadat het eerste exemplaar door de Vitesse spelers is overhandigd en de schrijver uit het boek heeft voorgelezen, zullen alle leerlingen van De Ommezwaai het boek ontvangen. In de dagen erna wordt het boek op de overige scholen van De Onderwijsspecialisten in Arnhem verspreid.

Nico Teunissen (hoofd sport en cultuur) van De Onderwijsspecialisten: ‘We willen graag een verbinding leggen met onderwijs, sport én lezen. Daarom vinden wij dit een mooi initiatief wat goed bij onze visie op onderwijs past en waar we graag aan meewerken.’ Bovendien is het verhaal van het boek herkenbaar omdat het sterk lijkt op veel verhalen die kinderen hebben of waarover zij fantaseren.’

Wil je kans maken op het boek 'De jongen die voetballer wilde worden'? Stuur dan een mailtje met je naam en leeftijd naar nieuws@deonderwijsspecialisten.nl o.v.v. 'De jongen die voetballer wilde worden', De Onderwijsspecialisten verloot 5 exemplaren onder de inzendingen.

 

Leerling Tenilson met Vitesse speler Riecedly Bazour

Leerling Tenilson met Vitesse speler Riecedly Bazour