Terug

Samen met partners: Sharon bloeide op bij Fijnder Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek

Van een wat stil en bescheiden meisje naar een medewerker met veel zelfstandigheid: op haar beschutte werkplek bij Fijnder is Sharon helemaal opgebloeid en heeft vertrouwen in zichzelf gekregen. Samen met haar trajectbegeleider op Het Bariet, Ivan Buiting, zocht ze naar een plek waar zij zich op een fijne manier verder kon ontwikkelen.

Sharon: “Ik ben heel trots op mezelf als ik terug kijk naar drie jaar geleden. Toen kon ik nog niet eens zelfstandig naar school fietsen, en vond het ook lastig om voor mezelf op te komen. Nu kan ik dat allemaal wel.”

Leerlingen op onze scholen voor voortgezet speciaal onderwijs worden begeleid door stage- en trajectbegeleiders om de juiste stap te maken als ze school gaan verlaten. En dat levert mooie resultaten op waar we trots op zijn en die we graag via een videoserie met iedereen delen.

In de videoserie Talent in actie komen (oud)leerlingen aan het woord die inmiddels een volwaardige plek in de maatschappij innemen. Ze zien hun eigen (on)mogelijkheden, weten wat ze willen en hebben een drive om hun eigen toekomst vorm te geven. 

Bekijk hier alle video's in de serie Talent in Actie