Terug

Jaarverslag 2018 in beeld

Met veel plezier bieden we u ons jaarverslag over 2018 aan. Een jaar waarin we intensief hebben samengewerkt met onze partners. 

De beste begeleiding bieden aan iedere leerling, dat kunnen en willen we niet alleen. Dat doen we samen met anderen die deskundig zijn op hun eigen terrein en hiervoor speciale kennis inbrengen. Zoals ouders, (jeugd)zorg en revalidatie. Samenwerken betekent dat we de mogelijkheden voor onze leerlingen kunnen vergroten. Zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot wie ze willen zijn.

In 2018 heeft onze samenwerking zichtbaar bijgedragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. We vertellen u er graag over en hebben daarin een keuze gemaakt om u vier ontwikkelingen te laten zien waar we trots op zijn: onze samenwerking binnen onderwijs-zorggroep De Kameleon, de start van het Aanmeldloket van De Onderwijsspecialisten, de start van de gecombineerde kleutergroep speciaal (basis)onderwijs en de start van De Brouwerijklas in het Olympus College in Arnhem. Daarnaast kunt u onze cijfers over ons personeel en onze kerncijfers over de organisatie bekijken.

We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het behalen van deze resultaten. Alle medewerkers die elke dag hun betrokkenheid laten zien en hun expertise inzetten om onze leerlingen het beste onderwijs te bieden. Maar ook onze partners. Want alleen Samen laten we elk kind groeien.

U bekijkt het jaarverslag op uw computer, tablet of mobiele telefoon. De resultaten en cijfers over 2018 kunt u ook in pdf downloaden. We wensen u veel kijkplezier en zijn benieuwd naar uw reactie!