Terug

Het Kroonpad opent haar deuren voor partners en potentiële medewerkers

Van elkaar leren en elkaar inspireren! Met dat doel opende Het Kroonpad op 26 en 30 januari haar deuren voor partners uit het samenwerkingsverband ‘Passend Onderwijs Apeldoorn’ en potentiële nieuwe medewerkers.

Kijkje in de keuken voor partners
Partners vanuit het samenwerkingsverband ‘Passend Onderwijs Apeldoorn’ kregen op donderdag 26 januari letterlijk een kijkje in de keuken op Het Kroonpad. Directeur Ellen Oostenrijk en teamleider Sarah Paauw vertelden enthousiast en lieten de partners zien hoe het er op hun school aan toe gaat door middel van filmpjes en een rondleiding door de school.

"Mensen haken vaak aan door te vertellen waar je trots op bent, waar je mee bezig bent, welke doelgroep we hebben en waarom we doen wat we doen. Dat is mooi om te zien", vertellen Ellen en Sarah.

Meeloopdag voor nieuwe medewerkers
Voor leraren, stagiairs, pabo-studenten en onderwijsondersteuners die geïnteresseerd zijn in werken op Het Kroonpad, organiseerde de school op maandag 30 januari een meeloopdag. Daar kwamen 7 potentiële nieuwe collega’s op af. Sarah kijkt terug op een leuke dag: ‘We zijn gezamenlijk gestart met een korte presentatie en een rondleiding door de school. Daarna hebben alle belangstellenden in 2 groepen meegekeken. Het was Nationale Voorleesdag, dus in iedere klas hadden we een voorleesactiviteit. Aan het eind van de ochtend hebben we gezamenlijk de ervaringen met elkaar uitgewisseld. Er was veel enthousiasme over onze school!’

Lees meer verhalen over 'samen met jou!'