Terug

Blije bewoners, gelukkige Floor

Leerlingen op onze scholen voor voortgezet speciaal onderwijs worden begeleid door stage- en trajectbegeleiders om de juiste stap te maken als ze school gaan verlaten. En dat levert mooie resultaten op waar we trots op zijn en die we graag via een videoserie met iedereen delen.

In beeld

In de videoserie Talent in actie komen (oud)leerlingen aan het woord die inmiddels een volwaardige plek in de maatschappij innemen. Ze zien hun eigen (on)mogelijkheden, weten wat ze willen en hebben een drive om hun eigen toekomst vorm te geven.

Geen verlegen meisje meer

Vandaag is het woord aan Floor. “Op school dacht ik dat ik nooit dat ik dit zou meemaken. Toen was ik nog een verlegen meisje en was ik heel onzeker.” Floor komt van Het Prisma College en werkt tegenwoordig op De Zonneberg, in de bediening. De leraren van Het Prisma kunnen het beamen, Floor is ontzettend gegroeid de afgelopen jaren, er staat een andere Floor. Ze loopt letterlijk meer rechtop, kijkt je aan en voelt zich helemaal thuis in de omgeving waar ze is. “Als ik de bewoners blij zie zijn, word ik daar gelukkig van en geeft het me motivatie om door te gaan.”