De Onderwijsspecialistendag #inbeweging

Wij zetten ons onvoorwaardelijk in voor de ontwikkeling van elke leerling. Dat vraagt veel van ons, zoals flexibiliteit, creativiteit en incasseringsvermogen. Het is aan ons om zo goed mogelijk om te gaan met de veranderingen die op ons pad komen. Daarom moeten we ervoor zorgen dat we steeds het beste uit onszelf blijven halen. We willen het allerbeste onderwijs voor onze leerlingen!

Op De Onderwijsspecialistendag #inbeweging delen we verhalen en ontmoeten we elkaar. Er staat een aantal vragen centraal: Hoe ben jij in beweging? Als persoon, samen met je collega's, in de organisatie en daarbuiten. Hoe kijken we naar onze leerlingen en hoe kijken we naar onszelf? Waar zijn we trots op? We laten elkaar zien hoe we onze leerlingen het beste onderwijs geven en het beste uit onszelf halen!

Wat

We beginnen de dag vanaf 8.30 uur met een kop koffie of thee. Om 9.30 uur start het ochtendprogramma, met onder andere twee keynote sprekers. Na de lunch is het tijd voor een interactief programma en daarna is het showtime! We sluiten de dag rond half 5 af met een welverdiend drankje.

Belangrijke info:

  • Locatie: Hotel Papendal Arnhem
  • Inloop vanaf 08.30 – 09.30 (er is koffie/thee tot 09.15 uur)
  • Er zijn 2 parkeerlocaties: een naast Papendal, een tweede een gezonde wandeling van 10-15 min ervandaan. Er rijden een klein aantal pendelbusjes. Kom op tijd en reis samen.
  • Start programma 09.30 precies.
  • Einde programma 16.30, daarna een drankje/hapje
  • Mocht je de behoefte hebben om iets te delen op social media? Deel geen beelden van leerlingen/collega’s (AVG).

Wat & wanneer

  • Dinsdag 2 april 2019
  • Inloop van 8.30 - 9.30 uur
  • Programma 9.30 - 16.30 uur inclusief (vegetarische) lunch (gluten- of lactosevrij op aanvraag)
  • Afsluitend drankje vanaf 16.30 uur.

Waar

Papendal Arnhem

Goed om te weten

Aanmelden is niet nodig, laat je verrassen!

Hoe kom ik daar?

Met het openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. Je kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). Je hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen.

Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein. Je kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stap je uit bij de halte Van der Valk / Papendal.

Of plan je reis via www.9292.nl.

Met de auto

Reis gezellig samen en plan je reis via Google Maps: