Onze koers: samen met jou!

Onze strategische koers is van ons allemaal. Of je nu leerling, ouder, leerkracht, directeur, bestuurder, beleidsmedewerker, agent, zorgverlener of burgemeester bent. En het gaat over één van de belangrijkste dingen in het leven: meedoen.

Onze opdracht

Als je niet kunt of mag meedoen, is dat eenzaam en pijnlijk. Niet voor niets kunnen de meeste mensen zich zulke momenten nog haarscherp herinneren. Wij zijn er voor kinderen en jongeren die dit soort situaties regelmatig meemaken. Bij hen ligt onze maatschappelijke opdracht. En die nemen we heel serieus. Wij halen het beste in deze kinderen en jongeren naar boven, zodat meedoen gemakkelijker wordt. Dat voelen we als onze absolute plicht.

Onze missie

In onze missie formuleren we dat zo: ‘Wij zetten ons onvoorwaardelijk in voor de ontwikkeling van elke leerling. We nemen initiatief om samen met anderen ons doel te bereiken: voor elke leerling een volwaardige plek in de samenleving. Dit doen we met geïntegreerde kennis van onderwijs, gedrag en zorg.’

Samen met jou!

We hebben al veel in huis om dit te realiseren. En we doen al heel veel. Niet voor niets heten we De Onderwijsspecialisten. Maar eerlijk? Zonder jou komen we niet verder. We hebben je nodig. De titel van onze strategische koers is Samen met jou. We willen, nee móéten het samen doen. Wij nemen het initiatief voor de volgende stap. We zetten de deuren van onze scholen open én spreken iedereen aan die kan helpen.

Strategische koers

In onze strategische koers nemen we je kort mee naar de afgelopen periode, naar de ontwikkelingen in de wereld om ons heen, en naar wat we bereikt hebben. En we kijken vooral met je vooruit. We beschrijven onze ambities én beschrijven hoe we die samen met jou willen waarmaken. 

Bekijk, lees of download nu ons online koersplan