Talent in actie! Tim

Leerlingen op onze scholen voor voortgezet speciaal onderwijs worden begeleid door stage- en trajectbegeleiders. En dat levert mooie resultaten op die we graag met iedereen delen.

In beeld

In de videoserie Talent in actie komen (oud)leerlingen aan het woord die inmiddels een volwaardige plek in de maatschappij innemen. Ze zien hun eigen (on)mogelijkheden, weten wat ze willen en hebben een drive om hun eigen toekomst vorm te geven.

Tim heeft breder leren kijken

Kijk mee en maak kennis met Tim die met hulp van zijn trajectbegeleider op het Vierbeek college heeft geleerd om breder te kijken naar wat hij kan en wat zijn mogelijkheden zijn. Nu heeft hij een eigen huis,  een leuke baan en zet hij zijn eigen motor in elkaar!

Tim: “Ik dacht altijd dat ik thuis zou zitten of zo, maar dat is heel anders uitgepakt. Dat is echt superleuk.”

Transitie

Het kennisteam Transitie onderhoudt nauwe contacten in de regio, maar ook landelijk. We geven geregeld presentaties en denken mee met bedrijven, organisaties, gemeenten en provincies. Ook onderling delen onze stage- en trajectbegeleiders hun ervaringen. Zo komen we tot creatieve oplossingen. Want samen staan we sterker, en bereiken we meer.

Lees meer over Transitie