Wij zijn speciaal op zoek naar jou!

Enthousiaste leraren gezocht voor het speciaal onderwijs in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede en Veenendaal

Vind jij het vanzelfsprekend dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat? En ligt je hart bij het speciaal onderwijs? Lees dan snel verder want wij zijn voortdurend op zoek naar leraren op onze scholen in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede en Veenendaal.

Als leraar bij De Onderwijsspecialisten ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Solliciteren

Heb jij deze ambitie én herken jij je in onderstaande punten, solliciteer dan direct!

Jij:

  • bent in het bezit van een pabo-diploma,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen.


Concreet gaat het om een baan van 0,4 - 1,0 wtf op (een van) onze scholen in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede en Veenendaal. Je werkdagen, het aantal uren en de looptijd van je arbeidsovereenkomst is in overleg. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
Om onze leerlingen zo goed mogelijk onderwijs en begeleiding te kunnen bieden, besteden we veel aandacht aan jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Marieke Koeslag, Recruiter. Meer informatie? Kijk op www.deonderwijsspecialisten.nl of bel met Marieke op 0641936815 (werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag). Je kunt ook bellen als je vrijblijvend een dagdeel wilt meelopen op een van onze scholen of in gesprek wil gaan met één van de directeuren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Referentienummer: 19-223.

 

 

Solliciteren