Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.
   
  De Onderwijsspecialisten
  Vossenstraat 6
  6811 JL Arnhem
  T 026 - 353 74 80
  info@deonderwijsspecialisten.nl
   
  twitter.pngLinkedIn.pngyoutube.pngfacebook.png

Werken bij

 • Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs. De leerlingen binnen onze scholenorganisatie hebben specialistische ondersteuning nodig op leer- of zorggebied.
Elke school biedt de specifieke ondersteuning die hun leerlingen nodig hebben. Daarvoor werken we nauw samen met elkaar en met partners zoals ouders, (jeugd)zorg en revalidatie. Wij zetten ons onvoorwaardelijk in voor de ontwikkeling van elke leerling: samen laten we elk kind groeien.
 
Het merendeel van de ongeveer 1.300 medewerkers van De Onderwijsspecialisten is leraar of onderwijsondersteuner. Daarnaast werken er onder meer gedragswetenschappers, fysiotherapeuten en maatschappelijk werkers. Samen zorgen wij er voor dat onze leerlingen de beste begeleiding krijgen. Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg.
 
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze doelen, resultaten en opbrengsten die onze leerlingen verder helpen in de maatschappij.

Stage

Wil je stage bij ons komen lopen? Stuur een e-mail naar de school van je keuze (de websites van de scholen zijn te vinden onder ons onderwijs - vind een school), en voeg je cv toe. Vermeld duidelijk in welke functie je stage wilt lopen en welke eisen er zijn vanuit je opleiding.

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen? Vermeld duidelijk de functie die je graag bij ons zou vervullen en stuur altijd een cv mee. Je kunt je open sollicitatie sturen aan werken@deonderwijsspecialisten.nl.

Verklaring omtrent gedrag

Wanneer je bij ons komt werken, verwachten we altijd dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verkrijgt via je gemeente. De kosten hiervan zijn uiteraard voor onze rekening.

Werken bij

:

Help (nieuw venster)