Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.
   
  De Onderwijsspecialisten
  Vossenstraat 6
  6811 JL Arnhem
  T 026 - 353 74 80
  info@deonderwijsspecialisten.nl
   
  twitter.pngLinkedIn.pngyoutube.pngfacebook.png

Brein Support

 • Brein Support is een expertisecentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Brein Support is geïnitieerd door De Onderwijsspecialisten, die al jarenlang investeert in de kennis en expertise rond het thema niet-aangeboren hersenletsel.

Brein Support ondersteunt kinderen en jongeren met NAH door onderzoek, diagnose en een intensief, zeer specialistisch onderwijs- en trainingsprogramma. De begeleiding richt zich op wat er wél kan en helpt de doelgroep om te gaan met hun (vaak onzichtbare) beperking. Brein Support bereidt de deelnemers zo goed mogelijk voor op een zelfstandig leven waarin ruimte is voor wonen, leuke dingen doen in je vrije tijd en een zinvolle dagbesteding. Volwassenen worden actief begeleid middels re-integratie, training en andere vormen van ondersteuning.

Brein Support is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met NAH. Vanuit deze rol heeft Brein Support veel contacten met verenigingen en kennisorganisaties voor NAH, medische instanties, revalidatiecentra, ziekenhuizen en huisartsen, scholen, letselschadeadviseurs en maatschappelijke en welzijnsorganisaties.

Brein Support werkt nauw samen met het revalidatiecentrum Klimmendaal en de zorgorganisatie SIZA in Arnhem.

Neem voor informatie contact op met Brein Support
T 026 - 352 66 89
E info@breinsupport.nl

Initiatieven

:

Help (nieuw venster)