Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.
   
  De Onderwijsspecialisten
  Vossenstraat 6
  6811 JL Arnhem
  T 026 - 353 74 80
  info@deonderwijsspecialisten.nl
   
  twitter.pngLinkedIn.pngyoutube.pngfacebook.png

Meforta College nieuwe naam voor De Brouwerij Zetten

 • Donderdag 30 augustus onthulde het schoolteam feestelijk de nieuwe naam en het nieuwe logo. De school heet vanaf nu Meforta College.

 

Meforta College is gevestigd in Zetten en biedt voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot en met 20 jaar, in de richtingen praktijkgericht, beroepsgericht (mbo entree), vmbo en havo. De leerlingen van de school komen uit de regio of verblijven op de OG Heldringstichting. “De nieuwe naam en de krachtige uitstraling van het logo weerspiegelen de trots van onze medewerkers en leerlingen en bevestigt de aansluiting met De Onderwijsspecialisten. Meforta is een samenstelling van Metis (wijsheid), Fortis (sterk) en Talentum (talent) de drie belangrijke pijlers van de school.” vertelt Bart Niedenzu tijdens de onthulling van de naam, namens het team van de school dat de nieuwe naam heeft bedacht. 


Sinds januari 2017 werken de scholen van De Brouwerij samen met andere scholen van De Onderwijsspecialisten in één organisatie. De school besteedt gericht aandacht aan ‘Leren Leren’ en sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarbij sluiten we zo goed mogelijk aan bij de individuele onderwijs- en ondersteuningsbehoefte. Kernbegrippen zijn: steeds weer een nieuwe kans, rust en structuur, respect voor elkaar, onderlinge diversiteit, uitgaan van eerder verworven competenties en integrale behandeling en samenwerking. ​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)