Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.
   
  De Onderwijsspecialisten
  Vossenstraat 6
  6811 JL Arnhem
  T 026 - 353 74 80
  info@deonderwijsspecialisten.nl
   
  twitter.pngLinkedIn.pngyoutube.pngfacebook.png

Introductie nieuwe medewerkers

 • Top voor website.png
 • Onlangs organiseerden we de eerste introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers van De Onderwijsspecialisten. Een mooi voorbeeld van hoe onze scholen en collega’s samenwerken.
De afgelopen jaren zijn veel initiatieven gestart waarin scholen er samen voor zorgen dat leerlingen zich nóg beter kunnen ontwikkelen. Dit komt voort uit onze gezamenlijke visie en manier van sturen. Denk aan initiatieven op het gebied van sport en cultuur, leerklimaat en expertiseontwikkeling. Hieruit ontstond ook de behoefte om nieuwe collega’s te laten kennismaken met wat er mogelijk is. De organisatie heeft immers veel te bieden voor de ontwikkeling van leerlingen, maar zeker ook voor medewerkers.

De ingrediënten van onze eerste gezamenlijke introductiebijeenkomst: kennismaken met het bestuur, meegenomen worden in de gezamenlijke visie en waarden en op een interactieve manier kennismaken met allerlei ontwikkelmogelijkheden in de organisatie. De locatie (op een school), de interactieve opzet (in workshops) en de catering (verzorgd door leerlingen uit de praktijkroute) pasten natuurlijk bij waar De Onderwijsspecialisten voor staat.

En wat vonden onze nieuwe collega’s ervan? Inspirerend, waardevol en blik verruimend. Dit sluit aan bij hoe zij na een half jaar de organisatie ervaren, want dat vroegen we hen ook. Nieuwe collega’s beschrijven De Onderwijsspecialisten als: professioneel, innovatief, betrokken en deskundig. Dat is mooi, want dit zijn belangrijke ingrediënten voor het onderwijs dat we bieden, net als gemotiveerde medewerkers! 

​​​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)