Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.
   
  De Onderwijsspecialisten
  Vossenstraat 6
  6811 JL Arnhem
  T 026 - 353 74 80
  info@deonderwijsspecialisten.nl
   
  twitter.pngLinkedIn.pngyoutube.pngfacebook.png

Aanmeldloket De Onderwijsspecialisten van start

 • Nieuwe aanmeldingen van leerlingen voor onze scholen in Arnhem, Oosterbeek en Zetten worden vanaf 1 augustus niet meer door de school zelf in behandeling genomen, maar door een centraal Aanmeldloket van De Onderwijsspecialisten.

Binnen het Aanmeldloket zijn enkele gedragswetenschappers, psychologisch assistenten en administratief medewerkers van De Onderwijsspecialisten in één team verenigd. Samen begeleiden zij het gehele administratieve en communicatieve proces van aanmelden tot aan de overdracht naar school. Tot nu toe gebeurde dit per school door verschillende medewerkers, waardoor er onvoldoende continuïteit van het proces geboden kon worden. Met het centraliseren van de werkzaamheden krijgen alle betrokken medewerkers inzicht in de lopende aanvragen, kan er een eenduidige procedure gevolgd worden en kunnen overschrijdingen van wettelijke termijnen eerder gesignaleerd worden. Hierdoor ontstaat meer ruimte om te komen tot de beste match tussen leerling en school.

Het Aanmeldloket is te bereiken via T 026 - 303 42 05 (telefonisch bereikbaar vanaf 13 augustus tussen 9.00 uur en 15.30 uur) of aanmelden@deonderwijsspecialisten.nl. ​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)